Căutare cod produs

Știi codul produsului pe care îl cauți?

Acum îl poți căuta mai ușor!

Selectează mașina

Prelucrarea datelor cu caracter personal

In conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. EGOIST AUTO S.R.L, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, Str. Cernisoara Nr. 1, Bl. L1, Sc. 1, Et. 7, Ap. 58, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/8042/2012 are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Clientul/Cumparatorul le furnizeaza, respectand principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal. 

Prelucrarea datelor va avea ca scop activitatea de cercetare piata, reclama, marketing si publicitate, prin  informarea Clientului/Cumparatorului privind situatia Contului sau inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda,  trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS). 


Datele personale pot fi accesate/prelucrate de angajatii S.C. EGOIST AUTO S.R.L., in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu procedurile de lucru interne ale S.C. EGOIST AUTO S.R.L.

 

Datele Clientului/Cumparatorului vor fi pastrate de S.C. EGOIST AUTO S.R.L pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligatiilor legale de pastrare aplicabile societatii.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Clientul/Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date S.C. EGOIST AUTO S.R.L si isi da consimtamantul explicit ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopuri mentionate mai sus.

 

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de interventie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Clientul/Cumparatorul are dreptul de a solicita accces la datele personale prelucrate de S.C. EGOIST AUTO S.R.L.,  poate solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale prin trimiterea unei solicitari la adresa de email: contact@reviziemercedes.ro, sau prin posta, la adresa Str. Cernisoara, nr. 1, bl. L1, apt. 58, Sector 6, Bucuresti.

Informatiile Clientului/Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.