Căutare cod produs

Știi codul produsului pe care îl cauți?

Acum îl poți căuta mai ușor!

Selectează mașina

Termeni si conditii

Conditii generale
 
www.reviziemercedes.ro este un magazin online, proprietatea S.C. EGOIST AUTO S.R.L, ale carei activitati sunt reprezentate de comercializarea pieselor auto, precum si de furnizarea serviciilor de consultanta pentru clientii sai.
 
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
 
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos.
 
S.C. EGOIST AUTO S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale termenelor si conditiilor, precum si orice modificari site-ului www.reviziemercedes.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.
 
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze EGOIST AUTO printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
 
Confidentialitate
 
Atunci cand utilizati site-ul, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea Trimite Comanda.
 
Informatiile oferite de utilizatori catre firma noastra vor fi folosite strict in scopul in care au fost introduse - efectuarea de comenzi - conform prevederilor legale in vigoare.
www.reviziemercedes.ro nu va face publice, nu incurajeaza spamul si nu va transmite informatiile personale si adresa de e-mail unor terte parti, decat cu acordul exprimat al utilizatorilor sai. Orice utilizator are dreptul sa solicite stergerea adresei de e-mail furnizata din baza noastra de date, prin solicitare scrisa la adresa contact@reviziemercedes.ro.
 
RevizieMercedes.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
 
Intregul continut al acestui site www.reviziemercedes.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - sunt proprietatea S.C. EGOIST AUTO S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
 
Garantie
 
Termenul de garantie se acorda pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata, conform specificatiilor tehnice ale producatorului.
S.C. EGOIST AUTO S.R.L. este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:
 
- piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto autorizat RAR sau de producatorul autovehiculului.
- piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.
- piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii, utilizarea eronata din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.
- piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii sau intretinerii incorecte sau insuficente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
- autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi.
- autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.
- piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari.
- piesa prezinta o uzura normala.


Nota: Garantia pieselor originale Mercedes este valabila in cazul montarii acestora in service-uri autorizate Mercedes, iar eventualele probleme de garantie se vor adresa reprezentantelor Mercedes. Constatarile privind eventuale defecte care tin de garantie se realizeaza doar in reprezentantele Mercedes, in conditiile impuse de acestea.
 
Reclamatii
 
Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie, vor fi insotite de urmatoarele documente:
 
- factura de achizitie.
- dovada montarii piesei intr-un service de reprezentanta sau autorizat RAR.
- nota constatatoare emisa de un service autorizat RAR, care sa descrie detaliat defectiunea.
- copia certificatului de inmatriculare al autovehiculului, nr. de kilometri la prima venire si nr. de kilometrii la constatarea defectiunii.

 

NU se admit retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate!
 
Clientul are obligatia de a verifica coletul in prezenta celor de la firma de curierat care livreaza coletul. Prima procedura este sa achitati coletul (asa procedeaza toate firmele de curierat). Dupa ce ati achitat suma, verificati coletul. In cazul in care constatati ca produsul este deteriorat, sau ambalajul este desigilat, rupt, murdar, etc, se face un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat care v-a livrat coletul, pentru a dovedi ulterior ca nu l-ati deteriorat dumneavoastra, si ne anuntati imediat ce puteti pentru a va recupera banii, sau pentru a va schimba produsul. Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris in termen de maxim 24 h de la livrare.
 
Datele noastre:
 
S.C. EGOIST AUTO S.R.L.
Nr. O.R.C.: J40/8042/2012
C.I.F.: RO 30420081
Sediul social: Bucuresti, Sector 6, Str. Cernisoara Nr. 1,
Bl. L1, Sc. 1, Et. 7, Ap. 58
Banca: ING BANK SUCURSALA GORJULUI
Contul: RO 54 INGB 0000 9999 0311 8198
Capital social: 200 lei
 
Termenul "Mercedes Benz" si sigla aferenta sunt marci inregistrate "Daimler AG". Ofertele prezentate pe acest site apartin direct S.C. EGOIST AUTO S.R.L. si nu au legatura cu nici un dealer Mercedes Benz prezent pe piata romaneasca. Mercedes Benz Romania nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele prezentate pe acest site. Proprietarul legal al brandului "Mercedes Benz" nu poate fi raspunzator pentru nici o eventuala problema cauzata de piesele comercializate in cadrul acestui site.